Links

Op deze pagina staan een aantal zeer interessante links over zonnepanelen:

www.herbergpv.nl

Zonnezaken

www.zonne-stroom.eu

www.familie-kleinman.nl

www.duurzaamroermond.nl

www.zonne-paneel.net

www.zonnepanelenplaats.be

www.groene-energie-info.nl

www.zonnepanelen-info.nl

www.isolatie-info.nl: dit is een website met informatie en tips over het isoleren van uw huis.

www.alternatieve-energie-info.be: dit is een Vlaamse website met veel nuttige informatie over verschillende soorten alternatieve energie: zonne-energie, windenergie, waterkracht, biomassa en nog veel meer.

www.ameinders.nl: op deze website kunt u de stroomopbrengst van de Heer Meinders volgen die een aantal jaren geleden een aantal zonnepanelen heeft geïnstalleerd op zijn huis.

people.zeelandnet.nl/maxan: deze site is  opgezet door een eigenaar van een zonnepanelenproject in Vlissingen. Er staat informatie op over de aanschaf, installatie, kosten en opbrengsten van de zonnepanelen installatie.

www.zonnepanelennet.be: op deze Vlaamse site vind u informatiesite over pv panelen, zonneboilers en andere manieren om groene energie op te wekken.

www.polderpv.nl: op deze website kunt u uitgebreide opbrengst- en ervaringsgegevens lezen van een PV-systeem van twaalf zonnepanelen met twee verschillende soorten AC-modules en omvormers.

www.zonnepanelen.wouterlood.com: op deze site vind je zeer uitgebreide informatie voor consumenten over de werking van een zonnepanelensysteem, de kosten en opbrengst, rol van de overheid, bouwvergunningen, onderhoud en reparatie van zonnepanelen.